Recenzije

8,1
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
8,1
Udobnost
8,1
Lokacija objekta
7,7
Sadržaji
7,7
Osoblje
9,0
Omjer cijene i kvalitete
8,0

Recenzije

    verica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    25. rujna 2017.

    Ugodno proveden odmor😊

    Pospremanje apartmana i zamjena posteljine.
    Mir i tišina, osiguran parking u hotelu i na plaži, blizina Zadra.
    kristian
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    2,9
    20. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    tomislav
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    9. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    MB
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    8. rujna 2017.

    Ponuda hotela zadovoljava omjer cijene i kvalitete.

    Doručak je bio u redu ali bi svaki dan nešto mogli promijeniti da ponuda bude raznovrsnija. Fali malo sadržaja.
    Soba je bila uredna i udobna. Usluga u redu. Prednost je korištenje bazena hotela Pinija u Petrčanima.
    mateja1
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    24. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Romano
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivan
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. kolovoza 2017.

    Lep i ugodan odmor

    Kreveti i jastuci bi mogli biti malo udobniji
    Osoblje je ljubazno
    Robert
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    4. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Kika
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    20. lipnja 2017.
    Bazen nije radio jedan dan.
    Odličan omjer kvalitete i cijene. Čistaćica jako draga i susretljiva.
    Ivana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. lipnja 2017.

    Izuzetan

    Bazen u sklopu objekta u potpunosti nas je oduševio!
    Dubravko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Alexandru
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    13. rujna 2017.
    a bit far from the sea
    quite area
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. rujna 2017.
    friendly staff location very clean
    zolimar
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    6,2
    17. kolovoza 2017.

    Overrated hotel, definitely not a 3 star hotel, very poor breakfast.

    Very small rooms, very poor breakfast.
    Nice pool, you can take advantage of Pinija hotel facilities from Petricane. You cannot pay in EURO and they are using a bad conversion rate, so the price in EURO indicated by booking is just for information.
    zolimar
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    5,8
    17. kolovoza 2017.

    Not a 3 star hotel, overrated, small rooms, VERY poor breakfast - doesn't worth!

    From the entrance we noticed a strong smell awful in the room that was present also in other rooms as well, probably from the air conditioner pipes (central air conditioner with pipes and air vents) or the drainage. The cleanliness in the hotel is lacking a lot, also near the stairs you can notice spider nests and dust all over, each hallway is used as a storage place for dirty sheets and towels right on the cabinet from each floor. Nevertheless it was stated that we can pay in EURO, they do not accept EURO and they are making the conversion from EURO-> Kuna at a bad rate. The highest inconvenience is the breakfast, which is VERY poor. On Sunday for example there was no warm food at all (in other days there were at least boiled eggs or fried eggs), when I asked they said no warm food that day... also cucumbers and tomatoes had only empty plate, juices none and a lot of other items missing. I even saw another family taking their food in the restaurant to give something to eat to the children. So if you choose this hotel for the included breakfast - forget about it it doesn't worth - it's the poorest breakfast I have ever experienced. It's definitely not a 3 star hotel nor restaurant!
    Big parking with numerous parking places, nice pool. You can take advantage of Pinija hotel facilities from Petricane.
    D5d5
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    14. kolovoza 2017.

    Real Croatia is in other parts of country (not Zaton) but close e. g. Pag island.

    Lack of any curtain in our room!, late breakfast means no tomatoes or eggs (only early birds privilege), missing morning coffee from real coffee machine (reception has one but extra paid)
    view of Velebit mountains, built in air conditioning, admission ticket for attractive beach in Pinija hotel in Petrcane.
    Igor
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    12. kolovoza 2017.

    Friendly staff, good and clean apartment, but poor breakfast.

    Klemens
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    7. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jakub
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    20. srpnja 2017.
    Breakfast is a little moddest but sufficient.
    Nice swiming pool
    Riad
    be

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    1. srpnja 2017.
    Breakfast wasn't nice! Every day same kind of coffee , bread, cheese, ham which were poor in quality. The housekeeping change the towels everyday but the floor wasn't washed everyday ...
    Very nice apartment with powerfull AC, rooms big enough, nice decoration, swimming pool Very easy to find a parking place. From the owner to the housekeeping lady, everybody were lovely. Big attention to Kristina the receptionist , she was wonderfull with my son. Very nice place to stay. Small appartment hotel which give a familiar aspect Location is exellent . 20 min from zadar city center and 5 min from Nin center...
Učitavanje recenzija